»

Pontus Tidemand
Rallyförare
»

Tidemand årets bästa rallyförare

2016-01-25

Tidemand best rally driver of the year Bilsport awards 2016
Foto: bilsport.se

Det har varit ett framgångsrikt år för Pontus Tidemand. Sammanlagt har han tagit sex segrar och tio pallplatser under 2015, varav den största var vinsten i Asia-Pacific Rally Championship.

Redan innan galan inleddes vid CCC i Karlstad under lördagskvällen stod det klart att Pontus Tidemand skulle få ta emot det prestigefyllda priset som Årets Rallyförare. Ett pris han delar med dåvarande co-drivern Emil Axelsson.

Under kvällen avslöjades även att Pontus blivit utsedd till Årets Senior, en utmärkelse som röstats fram av tidningen Bilsports läsare.
– Ett enormt tack till alla som röstade på mig och Emil som Årets Seniorer i Bilsport Awards. Det är er förtjänst att det gick vägen - vi vann! Betyder så mycket mer när det faktiskt är ni där ute som har röstat, skriver Pontus på Facebook.

– Tack också till Bilsport för en välordnad galakväll och grattis även till Emil Bergqvist och Joakim Sjöberg som tog hem priset för Årets Juniorer, avslutar Pontus.

Bilsportgalan arrangeras vartannat år av Svenska Bilsportförbundet och tidningen Bilsport. Massor av motorkändisar fanns på plats och kvällens middag gästades av drygt 700 personer.

Stort grattis önskar vi på Swedemount!

«